Zelfgemaakte eiwitraffaello! Omdat ik momenteel volledig op de cocotrip ben en Raf …

[ad_1]

Zelfgemaakte eiwitraffaello! ❤ Aangezien ik momenteel volledig op de cocotrip ben en ik Rooëllos zoooo leuk vind – maar je moet jezelf niet zo vaak behandelen als je wilt 😅 – was een gezond alternatief dringend nodig. Ik had ergens proteïne raffaello gezien, maar ik bewaarde het recept niet. Dus ik heb zelf een beetje geëxperimenteerd. 💪 En het resultaat is zooo goed. Voelt als vals spelen! 😉 ▶ Zoals beloofd, hier is het recept voor jou: ✔ 250 g magere kwark met ✔ 30 g wei-vanillesmaak (ik gebruik de # Designwhey), ✔ een scheutje citroensap, ✔ een paar druppels flavedrops Witte Chocolade van # myproteïne en ✔60g kokosschilfers. ➡ Vorm vervolgens kleine balletjes en kruid ze met een amandel. ➡ Rol de ballen in kokosvlokken tot ze gelijkmatig bedekt zijn. ➡ Ga vervolgens minimaal 4 uur in de koelkast staan. ➡ En daarna kun je genieten van eten 😋. Zonder een schuldig geweten. 😇 Veel plezier met kopiëren. Ik ben blij als je me in je creatie markeert. Prot #proteinraffaellos #lowcarbrezepte #healthyfood # hcgdiät #stoffwechselkur #weightloss #fitfam #foodblog #weightlossjourney #healthyeating #abehmen #abehmennachderschwangerschaft #abnahmhechtvitraat #fitmit #fitmit #fitmiet

[ad_2]

Source