We hebben de pruimenbomen vandaag van de schoonouders geplunderd! Ik ooit …

[ad_1]

We hebben de pruimenbomen vandaag van de schoonouders geplunderd! 🌳 Ik heb nu 5 volle emmers en ongeveer. 20 KG pruimen hier! 🙈 Kon niet genoeg meer krijgen en nu heb ik de salade! 😂🙈 Wie heeft ideeën wat ik ermee kan doen. Maar moet zo snel mogelijk gaan en niet zooo duur zijn! (Graag recepten met de #thermomix 😉) Tot nu toe heb ik alleen pruimentaart en jam op het plan! 🤔
#plums
# pruimentaart
#pruimen #recepten #thermomixrecepten #receptideeën # heerlijke # zelfgemaakte #bio #zondag
#healthyfastfood #healthyfood #hcgdiet #metabolic cure #weightloss #fitfam #foodblog #weightlossjourney #healthyeating #ab slim # gewichtsverlies dagboek #instafit #fitmom #endlichschlank #gesundesessen # gezonde voeding #foodblogger #food

[ad_2]

Source