Koolhydraatarm diner! Rucola salade met gekarameliseerde geitenkaas thalers, vijgenbal …

[ad_1]

Koolhydraatarm diner! 💪Rucolasalade met gekarameliseerde geitenkaas thalers, vijgenbalsamico dressing en gegarneerd met zonnebloempitten! 🌻 Er was ook een glas rode wijn 🍷 dat ik nog steeds leeg op de bank nip. Gedurende deze tijd denk ik na over hoe ik eindelijk mijn innerlijke varkenshond kan overwinnen en een #fitgirl kan worden. 😅 Ik begin altijd te sporten met een hoge motivatie en dan laat ik het weer grinden. Maaaaaan Ik irriteer mezelf! 🙈
#derinnereschweinehund #salt #rezept #lowcarb # dinner #lowcarbrezepte #rezepte #healthyfastfood #healthyfood # hcgdiät #metabolic cure #weightloss #fitfam #foodblog #weightlossjourney #healthyeating #ab slank #afterbabybody #ab slimnachnachnabbiefabriekhaftennabloem foodblogger #food #sixpackismadeinthekitchen
#zaterdag

[ad_2]

Source