Ik heb vandaag de hele dag gesport. Nou ja, eigenlijk bleef ik alleen in Ga …

[ad_1]

Ik heb vandaag de hele dag gesport. Eigentlich Nou, eigenlijk rommelde ik gewoon in de tuin😅; Geplante bloemen, onkruid geplukt etc. 🌱 Aaaaaber volgens Dr. Google verbrandt gemiddeld 300 kcal per uur tijdens het tuinieren. Dus tenminste 💪 Nu is het tijd voor mijn kleine zomerse plaats delictzondag op de bank! 😁✌ Geniet van de rest van het weekend lieverds. ❤
#tatort #dinner #healthyfood #hcgdiet #metabolic cure #weightloss #fitfam #foodblog #amummyslife #weightlossjourney #healthyeating #ab slank #abnachnachschwerschwangtschaft #abnahmstagebuch #instafit #fitmom #endlichschlank #milfinthemaking #instafood #gesommergirlinfoods # foodfree-food-gezond #fooddiary #sixpackismadeinthekitchen #healthy #delicious #fastfood

[ad_2]

Source