De dag eindigt met ons op de klassieke manier met de favoriete maaltijd van mijn dochter …

[ad_1]

De dag eindigt op klassieke wijze met de favoriete maaltijd van mijn dochter: Spaghetti Bolognese! 🍝😋 Voor de rest van de familie met „echte“ spaghetti, was er voor mij de #lowcarb courgettevariant! Wederom een ​​bewijs dat zelfs als moeder die elke dag voor het hele gezin kookt, je op dieet of koolhydraatarm dieet kunt gaan! Aus # Ausredenzountennicht Er zijn zo veel gerechten die je gemakkelijk kunt omzetten in een low carb-versie en er staat nog een volledige maaltijd op tafel voor het hele gezin. Voor uzelf kunt u eenvoudig ingrediënten vervangen of weglaten. 😉 Mijn portie was net onder 500 kcal. Dus ik heb mijn doel met bereikt en mijn #fulldayofeating voor vandaag is voltooid. Er is meteen een klein ontspanningsbad voor mama en dan op weg naar een vers opgemaakt bed! Wie houdt er niet van ?! S #siebterhimmelundso
# diner # koolhydratenrecepten # recepten #gezond fastfood #gezond voedsel # hcg dieet # metabolisme kuur #gewichtsverlies #fitfam #foodblog #gewichtverliesreis #healthyeating #ab slank #afterbabybody #ab slank na zwangerschap #additieboek #instafit #fitmom #endlichschlank #esessen # koolhydraten voedselgezondheid #sixpackismadeinthekitchen

[ad_2]

Source